Call centar | Penzionerski Servis 

Call centar

  kol-centar-penzionerski-servis

U okviru usluga Penzionerskog Servisa dostupan je i koktakt centar putem koga svi zainteresovani penzioneri i članovi njihovih porodica  mogu dobiti neophodne informacije o prodaji dobara i usluga putem penzionerkog čeka kao i o posebnim popustima specijalno namenjenim za penzionere koji se ostvaruju putem Penzionerske Popust Kartice.

Vezu sa našim ljubaznim operaterima možete ostvariti pozivom na broj 011 285 00 05.  Penzionerski Servis poseduje bazu podataka koja sadrži sve relevantne informacije neophodne da bi penzioneri saznali na koji način i gde mogu kupiti robu i usluge putem penzionog čeka Fonda PIO ili sa popustom.

Trenutno raspolažemo sa podacima od preko 1000 firmi u Srbiji koje svoje usluge nude na neki od ovih načina a svakodnevno se u sistem dodaju nova pravna lica i njihove ponude. U zavnosti od želje osobe koja poziva, informacije se izlažu na osnovu lokacije ili vrste robe i usluga koja se traži. Pozivalac će, potpuno besplatno, dobiti sledeće podatke: ime firme, adresu (lokaciju), kontakt telefon, spisak ostalih prodajnih mesta, trenutne akcije i popuste kao i uslove prodaje preko fonda PIO koje ta firma nudi. Radno vreme kol centra je od 09:00 do 17:00 svakim radnim danom i subotom.

Očekujemo Vaš poziv.    

Kategorije

Izaberite vaš okrug
Mapa okruga Srbije Braničevski Južno-banatski Borski Srednje-banatski Severno-banatski Severno-bački Zapadno-bački Južno-bački Sremski Mačvanski Grad Beograd Podunavski Kolubarski Zlatiborski Moravički Šumadijski Pomoravski Raški Rasinski Toplički Nišavski Zaječarski Pirotski Jablanički Pčinjski Kosovsko-pomoravski Kosovski Kosovsko-mitrovički Pećki Prizrenski