O nama | Penzionerski Servis 

O Nama

“Penzionerski servis” doo je nastao na ideji da penzionere, kao ciljnu grupu, informiše i uputi na firme potpisnike ugovora sa Fondom PIO, koje im omogućavaju, da svoj asortiman roba i usluga, ponude penzionerima i članovima njihovih domaćinstava, po povoljnim uslovima (rate i popusti).

Prema Republičkom Zavodu za statistiku, broj korisnika interneta, u dobi od 55-74 godina starosti je oko 12%, a ogroman broj korisnika od ovog broja ( 72,5% ) traži informacije o robi i uslugama.

Internim ispitivanjem tržišta, došli smo do zaključka da je približno samo 3%, od ukupnog broja od preko 1.700.000 penzionera, obavešteno o ovoj pogodnosti, a još manji procenat je informisan o firmama koje nude ovakav vid kupovine.

Ovo nam je dalo zadatak, omogućimo što većem broju penzionera a samim tim i članovima njihovih domaćinstava, informacije o pogodnostima, uslovima, firmama i asortimanu artikala odnosno usluga koje iste nude.

Za penzionere koji nemaju pristup internetu, informacije sa sajta mogu dobiti pozivom na 011 285 00 05.

Osim navedenog, Penzionerski Servis izradjuje i distribuira Penzionersku Popust Karticu, koju svaki zainteresovan penzioner može naručiti kako bi ostvarivao posebne popuste namenjene isključivo vlasnicima ove kartice.

Takođe, jedan od ciljeva nam je i uspostavljanje saradnje sa što većim brojem pravnih lica koja vide svoj interes i želju da postanu naši partneri a u cilju promovisanja svoje ponude penzionerima.

Radi lakše, brže i tačnije komunikacije molimo Vas da koristite:

“Penzionerski servis “ doo

Kategorije

Izaberite vaš okrug
Mapa okruga Srbije Braničevski Južno-banatski Borski Srednje-banatski Severno-banatski Severno-bački Zapadno-bački Južno-bački Sremski Mačvanski Grad Beograd Podunavski Kolubarski Zlatiborski Moravički Šumadijski Pomoravski Raški Rasinski Toplički Nišavski Zaječarski Pirotski Jablanički Pčinjski Kosovsko-pomoravski Kosovski Kosovsko-mitrovički Pećki Prizrenski