Uslovi korišćenja servisa | Penzionerski Servis 

Uslovi korišćenja servisa

Navedeni uslovi i pravila važe za sve oglašivače i korisnike internet sajta www.zapenzionerenarate.info.

Molimo vas da pažljivo pročitate dolenavedena pravila i uslove korišćenja internet sajta www.zapenzionerenarate.info. Pristupanjem sajtu i korišćenjem materijala koji je na istom prikazan, smatra se da automatski prihvatate pravila i uslove korišćenja sajta www.zapenzionerenarate.info.

Pojedini termini se koriste radi jednostavnijeg razumevanja ovog dokumenta.

Pojam „registrovan oglašivač“ podrazumeva sva pravna lica koja internet sajtu www.zapenzionerenarate.info dostave podatke propisane upitom „Slanje podataka o Vašoj ponudi” sa namerom objavljivanja na istom internet sajtu.

Pojam „korisnik“ podrazumeva sva lica koja se posetom ovog internet sajta upoznaju sa njegovim sadržajem.

Pojam „podaci“ podrazumeva sve podatke koje iste dostave internet sajtu www.zapenzionerenarate.info, a podrazumeva podatke iz upita „Slanje podataka o Vašoj ponudi”, banere, PR tekstove, itd.

Opšta pravila i uslovi

Internet sajt www.zapenzionerenarate.info bavi se obezbeđivanjem tehničkih uslova koja omogućavaju forme baze podataka, pretraživanje istih i njihovo prikazivanje kroz rezultate.

Podaci, koji su prikazani kao rezultat pretraživanja, dostavljeni su od strane oglašivača i oni preuzimaju kompletnu odgovornost za njihovu tačnost.

Svi poslovni odnosi, koji su posledica oglašavanja na ovom sajtu, zaključuju se i sprovode bez učešća internet sajta www.zapenzionerenarate.info i na osnovu toga, ne odgovara ni za jednu obavezu nastalu iz takvog odnosa.

Dostavljanjem podataka iz upita „Slanje podataka o Vašoj ponudi”, smatra se da je pravno lice prihvatilo Pravila i uslove korišćenja internet sajta www.zapenzionerenarate.info

Izmenu unesenih podataka registrovani oglašivač može poslati samo sa neke njegove, kod nas registrovane, imejl adrese ili u pisanoj overenoj formi. Tek nakon provere, ovaj internet sajt pristupiće izmeni već unetih podataka.

U slučaju da dođe do pada sistema, na koji internet sajt www.zapenzionerenarate.info nema uticaj, oglašivači se slažu da ovaj internet sajt ne odgovara za naknadu štete i da se smatra da je pad sistema posledica više sile.

Internet sajt zadržava pravo da privremeno obustavi mogućnost dodatnih usluga (postavljanje banera, videa, PR tekstova, itd.), ukoliko to prevazilazi tehničke mogućnosti sajta.

Internet sajt www.zapenzionerenarate.info zadržava pravo raskida ukoliko oglašivač dostavi netačne podatke ili se ne pridržava uslova iz svoje ponude.

Završne odredbe

Copyright Penzionerski servis © 2013 sva prava rezervisana.

U slučaju spora nadležan je Privredni sud u Beogradu.

“Penzionerski servis” doo

Kategorije

Izaberite vaš okrug
Mapa okruga Srbije Braničevski Južno-banatski Borski Srednje-banatski Severno-banatski Severno-bački Zapadno-bački Južno-bački Sremski Mačvanski Grad Beograd Podunavski Kolubarski Zlatiborski Moravički Šumadijski Pomoravski Raški Rasinski Toplički Nišavski Zaječarski Pirotski Jablanički Pčinjski Kosovsko-pomoravski Kosovski Kosovsko-mitrovički Pećki Prizrenski