Zašto da pristupim servisu? | Penzionerski Servis 

Zašto da pristupim servisu?

Prema Republičkom Zavodu za statistiku, procenat korisnika interneta u dobi od 55 do 74 godina starosti je oko 12%, a ogroman broj korisnika od ovog broja (72,5%) traži informacije o robi i uslugama.

Internim ispitivanjem tržišta došli smo do zaključka da je približno samo 3%, od ukupnog broja od preko 1.700.000 penzionera, obavešteno o pogodnosti kupovine putem administrativne zabrane, a još manji procenat je informisan o firmama koje nude ovakav vid kupovine.

Zadatak Penzionerskog Servisa je da što većem broju penzionera, a samim tim i članovima njihovih domaćinstava, omogući pristup informacijama o pogodnostima, uslovima, firmama i asortimanu artikala odnosno usluga koje iste nude.

Čak iako ne nudite svoju uslugu putem prodaje preko administrativne zabrane, Penzionerski Servis ima na hiljade svojih članova (korisnika Penzionerske Popust Kartice) koje možemo uputiti na Vašu firmu.

Za penzionere koji nemaju pristup internetu, omogućen je i besplatn poziv na kontakt centar (broj 0800 303 300), gde se sve informacije sa sajta prezentuju zainteresovanim pozivaocima.

Kategorije

Izaberite vaš okrug
Mapa okruga Srbije Braničevski Južno-banatski Borski Srednje-banatski Severno-banatski Severno-bački Zapadno-bački Južno-bački Sremski Mačvanski Grad Beograd Podunavski Kolubarski Zlatiborski Moravički Šumadijski Pomoravski Raški Rasinski Toplički Nišavski Zaječarski Pirotski Jablanički Pčinjski Kosovsko-pomoravski Kosovski Kosovsko-mitrovički Pećki Prizrenski